Szakmai Fórum

01Az MSZT 2017. március 7-én (kedd) „Az MSZ EN 61439 Kisfeszültségű kapcsoló- és vezérlőberendezések szabványsorozat szabványainak átdolgozott kiadásai, a 3., 4., 5., 6. rész” címmel szakmai fórum megrendezését tervezi.

A fórum célja:

A néhány éve megjelent teljesen átszerkesztett kisfeszültségű kapcsoló- és vezérlőberendezé­sekre vonatkozó szabványsorozat, és a magyar nyelven is elérhető 3., 4., 5. és 6. részek ismertetése az elosztóberendezéseket gyártók és az épületvillamossági hálózatok telepítőinek széles körével.

A szakmai fórumról, további információkat az alábbi linkeken érhetnek el, ill. Kosák Gábor, szabványosító menedzser (e-mail: g.kosak@mszt.hu; tel.: 456-6871) áll rendelkezésükre.

Az MSZT honlapjáról letölthető Jelentkezési lap kitöltött és cégszerűen aláírt példányának megküldésével jelezhetik részvételi szándékukat, a Tervezett program itt olvasható.

A szakmai fórumon részt vevő intézmények, személyek részére az MSZT a kapcsolódó szabványok megvásárlása esetén 15%-os kedvezményt biztosít az aktuális árból. A kapcsolódó szabványmegrendelő lapot jelentkezés esetén megküldjük, ill. hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Az MSZT 2017. I. félévi képzései és tervezett szakmai fórumai az MSZT honlapján érhetők el.

A képzésekre, szakmai fórumokra vonatkozó részvételi szándékukat a megfelelő jelentkezési lapok kitöltött, cégszerűen aláírt példányának az MSZT-hez történő megküldésével tudják jelezni.

Szakmai fórumok: áttekintő táblázat

Képzések: áttekintő táblázat

Cikk megosztása: