Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Nemzetközi tűzvédelmi konferencia Odesszában

2017. szeptember 27-30-a között Odesszában került megrendezésre az ukrán társszövetségünk, az Ukrán Tűzvédelmi Szövetség (UFTSU) által szervezett 13. Nemzetközi Konferencia.

2017. szeptember 27-30-a között Odesszában került megrendezésre az ukrán társszövetségünk, az Ukrán Tűzvédelmi Szövetség (UFTSU) által szervezett 13. Nemzetközi Konferencia, a tűzbiztonság és a tűzvédelem technológiai és ipari vészhelyzetekkel szemben támasztott aktuális kérdéseiről.

A TSZVSZ négy fős delegációval (Zellei János, Bokor László, Nikicser Ildikó és Kárpáti Zoltán) érkezett a konferenciára, két hivatalos és két nem hivatalos résztvevővel. A 29-i konferencianapon két magyar szakember tartott előadást, Bokor László a magyarországi tűzvédelmi szakvizsgáztatásról, Kárpáti Zoltán az utánvilágító táblákról osztotta meg legfrissebb információit a hallgatósággal.



Az előadásokat megelőző napon, 28-án az ECEUFIRE (Kelet-Közép-Európai Tűzvédelmi Együttműködés) tartotta egyeztető ülését, amely során a lengyel, a cseh, a magyar és az ukrán szervezet jelenlévő képviselői megegyeztek abban, hogy 2018. február 21–22-én a nürnbergi FeuerTRUTZ kiállításon közösen, az ECEUFIRE zászlója alatt jelennek meg a társszervezetek. A közös standon történő bemutatkozás megszervezését a cseh tűzvédelmi kamara (PKPO) vállalta magára. Az eseményre a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség autóbuszutat szervez tagjainak.




Partnereink

arany fokozatú partnerek

arany fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

További bejegyzések