Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Seres Attila kapta a Kreisz György díjat

Alapszabályunk 2 2 pontja értelmében a Szövetség a Szövetségért végzett kiemelkedő munka elismeréseként az elnökség javaslata alapján Kreisz György díjat adományozhat, amelyet Idén Seres Attila kapott

Az előterjesztés után a közgyűlés egyhangú szavazással Seres Attilának adományozta a Kreisz György díjat.

Kreisz György szövetségünk első titkára volt. Elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a TSZVSZ eljutott oda, hogy mára  a tűzvédelmi szakma egyik legfontosabb szakmai szervezetévé váljon. György személye és munkája iránti tiszteletként alapítottuk  a díjat.

Seres Attila 23 éven keresztül volt tagja a TSZVSZ elnökségének, az elmúlt 5 évben elnöke volt a szövetségnek. Az elnöki feladatokat 2018-ban a szövetség talán legnehezebb időszakában vállalta, azért, hogy megerősítse és továbbfejlessze a TSZVSZ-t. Az 5 éves elnöki ciklusa alatt a tagság létszáma folyamatosan növekedett, a kezdeti kb 160-170-ről  a tagok száma idén átlépte a 200-at. A jogszabályi, Irányelvi egyeztetések, szakmai kérdések esetén a szövetség mindig hasznos partnere volt a hatóságoknak. Az elnöki ciklusa alatt rendezte a szövetség a történetének legnagyobb szakmai rendezvényeit is. 

Egységes, erős és hatékony szervezetet ad át a következő elnökségnek.

Köszönjük munkáját és továbbra is számítunk rá!

Partnereink

arany fokozatú partnerek

arany fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

További bejegyzések