Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

TSZVSZ - Beszámoló Közgyűlés

2021-08.26. Sarlóspuszta Club Hotel

A web workshop keretein belül a Szövetségünk új arculatnak és kialakításnak megfelelő új weblap kerül bemutatásra, és annak szakmai keresőjébe történő tagok általi adatszolgáltatás menete, egyeztetési felületei kerülnek egyeztetésre. A partneri program megbeszélésein pedig a 2021 évi online felvételek tematikáját egyeztetjük majd.

Tekintettel a koronavírussal összefüggő helyzetre, a Szövetségünk elnöksége törekedett arra, hogy a közgyűlést a legbiztonságosabb módon tudjuk megrendezni. Ennek érdekében a közgyűlés a Hotel fedett, de nem zárt, szín jellegű épületében kerül megtartásra. Itt fogják a vendéglátást is felszolgálni. Kérjük tagjainkat, hogy az időjárásnak megfelelő nyitott téri tartózkodásra alkalmas öltözetben jöjjenek a közgyűlésre, ügyeljenek az ajánlott járványügyi ajánlások betartására, a kellő távolság megtartására, egyéni megítélés alapján a maszk használatára. Kézfertőtlenítőről gondoskodni fogunk.

A járványügyi helyzetre való tekintettel nagy létszámú, zárt téri programot nem tervezünk. Szálláslehetőségre korlátozott számban van lehetőség, melyet a hotellel közvetlenül szükséges intézni a szabad szobák függvényében. A hotel elérhetőségei szállásfoglalás ügyben: Sarlóspuszta Zrt. 2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta, Telefon: +36 29 319 118 Web: sarlospuszta.hu, E-mail: info@sarlospuszta.hu.

Ellátásként 10:00 órától welcome büfét (pogácsa-kávé, ásványvíz), 12:00 órától ebédet, a közgyűlés közben pedig kávészünetet biztosítunk azok számára, akik ezt a jelentkezési lapon a megadott határidőig jelzik.

CÉGENKÉNT 1 FŐ BEJELENTETT KÉPVISELŐ, VAGY MEGHATALMAZOTTJA A KÖZGYŰLÉSEN (vendéglátással) INGYENESEN VEHET RÉSZT!

Kérjük, hogy aki nem tudná letölteni az anyagokat, az jelezze a tszvsz@tszvsz.hu címen és azoknak külön E-mailben megküldjük a mellékleteket.

Kérjük, hogy amennyiben a Közgyűlésen nem az eddig bejelentett képviselő vesz részt, akkor a csatoltan küldött meghatalmazást szíveskedjenek a TSZVSZ Irodájába postai úton és E-mailben elküldeni vagy a közgyűlésen átadni.

Felhívjuk szíves figyelmét a következőkre:

a. A közgyűlésen mandátummal rendelkező szövetségi tag – cégenként 1 fő – vehet részt szavazati joggal (a jogi személy tag szavazati joga a tag vezetőjét, bejelentett képviselőjét vagy meghatalmazottját illeti).

b. A közgyűlésen elnökség által meghívottként vehetnek részt a szövetségi tagok szavazati joggal nem rendelkező képviselői.

c. Az alapszabály értelmében határozatképtelenség esetén fenti napirenddel újabb Közgyűlést hívunk össze (megismételt közgyűlés), amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes lesz. Az esetleges megismételt Közgyűlésre a meghirdetett Közgyűlés időpontja után fél órával később, azaz 13:00 órakor kerül sor.


A közgyűlési nap időbeosztása:

10:00 - 11:00 érkezés, kötetlen beszélgetések

11:00 – 12:00 Web workshop és partneri program megbeszélés

12:30 - Közgyűlés

13:00 - Megismételt közgyűlés amennyiben 12:30-kor nem lenne határozatképes


A közgyűlésről készült fotók IDE KATTINTVA nézegethetők.


Partnereink

arany fokozatú partnerek

arany fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

További bejegyzések