Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Maxfire Brandschutz Kft.

2040, Budaörs, Ébner György löz 4.

Professzionális tűzvédelmi eszközök forgalmazása, országos kiszállítással. Kizárólagos képviselője a MAXFIRE és BE SWISS tömlők és készuülékek, BAVARIA tűzoltó készülékek, Smartwares gázérzékelők és a VLITEX elektromos járműtakaróknak.

Tagozatok

Oktatók, szakértők, tervezők, Tűzvédelmi felszerelések, tűzoltó készülékek

Tevékenységi körök

Tűzoltó tömlő, Tűzvédelmi szakvizsgáztatás , Tűzivíztározó medence, Tűzvédelmi megbízotti feladatok ellátása, Tűzoltó vízforrás, tűzcsap és szerelvényei (fali, föld alatti, föld feletti), Tűzoltó készülék, Tűzvédelmi oktatás, Menekülési irányfények , Gyártói/forgalmazói oktatás karbantartók részére ( tűzjelző, hő-és füstelvezető, gázérzékelő)

Képviselő

Sánta Tamás Árpád

Telefonszám

+36 30 835 3736

E-mail cím

info@maxfire.hu

2014-es megalakulásunk óta közel 10.000 ügyfél döntött minőségi termékeink mellett. Saját márkás MAXFIRE tűzoltó készülékünk német oltóanyaggal és kedvező árral mélétán népszerű az üzemeltetők körében. 8 éve látjuk el a német Bavaria Brandschutz tűzoltó készülékek hazai képviseletét. A BAVARIA termékekkel elköteleztük magunkat a minőségi és speciális eszközök mellett. A BAVARIA termékeivel a legnagyobb oltási teljesítmény mellett megoldást találhat a speciális vegyipari, járműipari és akkumulátorok oltására. Az elektromos járművek oltására 2021-óta kínáljuk a VLITEX tűzoltó takarót, mely nem csak tűzoltóságok számára, hanem üzemletetők részére is biztonságot nyújt a jövő járműiparának kihívásaira. Kínálatunkban a tömlők mellett megtalálhatóak a hagyományos és speciális Storz szerelvények, valamint beavatkozó eszközök, mint a kombinált sugárcsöveg, vízpajzsok, habkeverők. Szakmai tapasztalatunk elősegíti, hogy tűzvédelmi szakvizsgáinkon nem csak elméleti, hanem a korszerű gyakorlati tudást is átadjuk a hallgatóknak. Számos áruházlánc és globális építőipari, élelmiszeripari lánc választja cégünket a dolgozók vizsgáztatásához.