Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Robotex Kiadói Üzletág Kft.

1138, Budapest, Tomori köz 13.

Három  évtizedes tapasztalat, szakmai tudás birtokában igyekszünk partnereinknek segítséget nyújtani, a felmerülő munka- és tűzvédelmi problémákat, igényeket szakszerűen és gyorsan megoldani. Munkánk során elsősorban a minőséget helyezzük előtérbe.

Tagozatok

Építészeti tűzvédelem

Tevékenységi körök

Tűzvédelmi nyomtatványok, Tűzvédelmi biztonsági jelzések, Utánvilágító jelzések gyártása, Tűzvédelmi biztonsági jelzések gyártása, Utánvilágító menekülési út tábla bérbeadása, Tűzvédelmi nyomtatványok, Tűzvédelmi biztonsági jelzések gyártása, Utánvilágító tábla, Tűzvédelmi nyomtatványok

Képviselő

Szabó Ildikó

Telefonszám

+3613501236

Mobil telefonszám

+36305354503

E-mail cím

info@robotex.hu

Cégünk 1991 óta foglalkozik munka- és tűzvédelmi táblák gyártásával és forgalmazásával. 2002-ben a Robotex Ipari és Kereskedelmi Kft-ből kivált és önálló cégként a Robotex Kiadói Üzletág Kft-ben folytatta tevékenységét. 

Munkánk során elsősorban a minőséget helyezzük előtérbe, amelyet az MSZ EN ISO 9001:2018 minőségirányítási rendszerünk biztosít. Az igényes munka elvégzéséhez elengedhetetlen a jogszabályi háttér folyamatos  figyelemmel kísérése, a változások, módosítások azonnali  átvezetése a termékekre. A Robotex Kft-nél ezeket a feladatokat kiemelten kezeljük. A weboldalunkon ezen információkat közzé tesszük, a hírlevelünkre feliratkozó partnereinket pedig névre szólóan tájékoztatjuk a változásokról.

Tábláink saját szitaüzemünkben készülnek, ezért egyedi igényeket is rövid határidőre tudunk vállalni. Egy darabtól a sokezres darabig fogadunk rendeléseket. Nyomdánkban a szitanyomás mellett digitális nyomtatásra is berendezkedtünk. A táblák mellett már kezdetektől kínálunk munka- és tűzvédelmi nyomtatványokat, amelyek szinte minden esetben szakanyagot is tartalmaznak, ezzel segítve a nyomtatványok felhasználóit. Az utóbbi idõben újabb biztonsági termékekkel szélesítettük kínálatunkat: a biztonsági védőszivacsokat (beütődés elleni védelem) és a csúszásgátló szalagokat kezdtük el forgalmazni. 

Szaküzletünkben hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között szaktanácsadással, óriási választékkal és kedvező árakkal várjuk kedves Partnereinket. A robotex.hu webáruházunkban vásárolt termékeket 1-2 napon belül GLS futárszolgálattal kiszállítjuk.