Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

SBT Protect Kft.

1047, Budapest, Váci út 19.

Jelentős tapasztalattal vállaljuk tűzjelző-, gázzal oltó-, behatolásjelző-, videómegfigyelő-, beléptető-, gázjelző-, parkoló menedzsment-, interkom- és integrált felügyeleti rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását és szervizelését.

Tagozatok

Beépített tűzjelző- oltórendszerek

Tevékenységi körök

Beépített tűzjelző berendezés, Beépített automata gázzaloltó berendezések

Képviselő

Ertinger Imre

Telefonszám

+36 1 782 9092

Mobil telefonszám

+36 30 971 9397

E-mail cím

info@sbtprotect.hu

Az SBT Protect Kft. 2013 áprilisában, korábbi Siemens munkatársak által megalakított, 100%-ban magyar tulajdonú társaság.

Projektjeinkhez a Siemens és más magas minőségű világmárkák eszközeit használjuk, mert meggyőződésünk és tapasztalataink alapján csak a megbízható és magas színvonalú megoldások szolgálják ügyfeleink hosszútávú megelégedettségét. Hiszünk abban, hogy az igények felderítésre várnak. Leendő ügyfeleink számos esetben nincsenek tisztában azzal, hogy egyes biztonságot érintő problémáikra igenis létezik már megfelelő műszaki megoldás. Portfóliónk folyamatosan bővül, mert nyitottak vagyunk a fejlett technológiák és rendszerek iránt. Segítünk Önnek, hogy a még meg nem fogalmazott problémáira is megoldást találjunk. Kollégáink többsége szakképzett biztonságtechnikai mérnök, így számunkra örömteli kihívás, ha egy még nem létező megoldást kell megvalósítanunk.