Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Szabó Tamás

1996 óta dolgozom a tűzvédelemben, családi vállalkozásunkban. Kezdetekben kizárólag tűzoltó készülékek karbantartásával és tűzoltó vízforrások felülvizsgálatával foglalkoztunk. Idővel újra és újra  bővítettük tevékenységünket, így ma már elmondható, hogy minden olyan tűzvédelmi, munkavédelmi megkeresésre választ tudunk adni amely az intézményeknél, cégeknél, vállalkozásoknál felmerülhet.

Főiskolai diplomával, középfokú munkavédelmi és felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel,  valamint a vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozó szolgáltatásokra vonatkozó tűzvédelmi szakvizsga bizonyítványokkal is rendelkezek.

Alapító tagjai vagyunk a TSZVSZ-Magyar Tűzvédelmi Szövetségnek.

Alelnöke vagyok a Tolna Megyei Tűzvédelmi Szövetségnek.

Tagjai vagyunk a Tolna Megyei Tűzmegelőzési Bizottságnak.

Elnöke vagyok az Art-Kontakt Bonyhádi Kortárstánc Egyesületnek, amelynek keretében a művészeti táncképzésben tanuló gyerekeket illetve az ő képzésüket, versenyeken történő részvételeiket segítjük.

Három gyermekem van (Lili, Hanna és Peti), feleségem német nemzetiségi tanító, bonyhádi családi házunkban élünk.

Hobbim a vasárnapi főzés, az ausztriai túrázás, a szekszárdi borok és a kutyánk nevelése (de ebben nem vagyok nagyon sikeres:-)...)

A szövetségnek elnökségi tagja vagyok, valamint a  Tűzoltó készülékek és tűzvédelmi felszerelések tagozat vezetője. Korábban a TSZVSZ kommunikációs munkacsoportját vezettem, ezt a feladatot a jövőben is el fogom látni. A szövetség létre kíván hozni egy szakmai védjegyet, az ezzel kapcsolatos feladatok elvégzésére is megbízást kaptam a szövetség elnökétől.


Képek