Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Autent Solutions Kft.

1239, Budapest, Ócsai út. 4.

Az Autent Solutions Kft. 2008-as alapítása óta gravitációs szellőzéssel, hő- és füstelvezetési rendszerekkel, füst- és tűzszakaszolással, illetve egyéb épületgépészeti rendszerek szállításával és szerelésével foglalkozik.

Tagozatok

Építészeti tűzvédelem

Tevékenységi körök

Nyílászárók beépítése, Sugárvédett acél nyílászárók beépítése, Tűzgátó, füstgátló nyílászárók beépítése, Tűzgátló csappantyúkbeépítése, Beépített automata gázzaloltó berendezések , Üvegajtók, üvegkorlátok gyártása, beépítése, Beépített tűzjelző berendezés, Tűzálló kábelrendszerek elemeinek gyártása, Függönyfalak, homlokzati burkolatok, Interkom rendszerek kivitelezése, Robbanás ellen védő rendszer telepítése, Tűzállóságot növelő burkolatok beépítése, Tűzgátó, füstgátló nyílászárók, Tűzgátló üvegfalak, üveghomlokzatok, üvegfödémek beépítése, Beépített automata vízköddeloltó berendezések , Földalatti, földfeletti tűzcsapok cseréje, javítása, Beléptető rendszerek , Hanggátló acél nyílászárók gyártása beépítése, Nyomásálló acél nyílászárók beépítése, Száraz felszálló vezeték átalakítása, Hő-, és füstelvezető rendszer kivitelezése, Tűzgátló szendvicspanel szerkezetek kivitelezése, Beépített automata habbaloltó berendezések , Üvegfalak, üveghomlokzatok, üvegfödémek , beépítése, Behatolásjelző rendszerek , Villamos és gépészeti rendszerek lángterjedés-gátlását biztosító termékek gyártása, Gázjelző rendszerek telepítése, Nem éghető homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezése, Rozsdamentes nyílászárók beépítése, Tűzcsap (fali, föld alatti, föld feletti) beépítés, telepítés, Acél harmónika ajtó beépítése, Tüzivíztározó medence kivitelezése, Beépített automata vízzeloltó berendezések (sprinkler) , Villamos és gépészeti tűzgátló tömítőrendszerek gyártása, Egyedi acél tolóablakok beépítése, Homlokzati acél nyílászárók gyártása beépítése, Parkoló menedzsment rendszerek telepítése , Tűzállóságot növelő bevonati rendszerek beépítése, Hő-és füstelvezető rendszer javítása, Tűzgátló tömítések karbantartása, beépítése, Beépített automata nagykonyhai oltóberendezések, Videómegfigyelő rendszerek kivitelezése, Bejárati biztonsági acél ajtók beépítése, Gázveszély-jelző rendszer telepítése

Képviselő

Csordás Zoltán

Telefonszám

+36 1 433 2786

Mobil telefonszám

+36 30 517 1296

Az Autent Solutions Kft. 2008-as alapítása óta gravitációs szellőzéssel, hő- és füstelvezetési rendszerekkel, füst- és tűzszakaszolással, illetve egyéb épületgépészeti rendszerek szállításával és szerelésével foglalkozik. Mára a hazai piac meghatározó szereplőjévé váltunk és több neves európai gyártó minőségi termékeinek felhasználásával mindig a legjobb megoldásokat nyújtjuk partnereinknek. Nem egyszerűen csak termékeket kínálunk, hanem hatékonyan működő – sokszor komplett – rendszereket. Ezek többször egyesítik – egy konkrét projekt sikeressége érdekében – több területre kidolgozott megoldásainkat. Nálunk a projekt nem ér véget a sikeres műszaki és szakhatósági átadással, a karbantartást és szervizelést az Autent csoporthoz tartozó Autent Hungária Kft. végzi.

Klímaváltozás, elszabadult energiaárak: ezek napjaink és egyben jövőnk fontos kérdései, melyekre nem kerülhetjük el a megfelelő válaszokat. Érdemes komplex rendszerekben gondolkodni, mi is ezt tesszük, amikor a hő- és füstelvezetést, a tűz- és füstgátlást, a napi szellőztetést, az árnyékolást, a természetes fény beengedését és a hűtést egy nagyobb egység szorosan összefüggő részeiként kezeljük. Új épületek tervezésekor, meglévő épületek bővítése vagy átalakítása során is együttműködünk a szakági tervezőkkel, hogy a fenti elvet a gyakorlatban is alkalmazni lehessen.

MIÉRT FONTOSAK A GRAVITÁCIÓS VAGY GÉPÉSZETI FÜSTELVEZETŐ RENDSZEREK?

  • Kivezetik a forró gázokat és gőzöket
  • Elhatárolják a füstöt
  • Füstmentes tereket hoznak létre
  • Segítik az épület gyors kiürítését
  • Lehetővé teszik a tűzfészek lokalizálását
  • Segítenek elkerülni az ún.“flashover”-t
  • Lehetővé teszik a tűzoltók azonnali munkáját


A biztonság és a védelem első helyen áll a szükségletek fontosságának sorrendjében. Ezért az ember mindent elkövet a magas szintű tűzvédelem megvalósítása érdekében.

A hő- és füstelvezetés minden létesítmény elengedhetetlen, szerves részét képezi, az épület biztonságának alapja.

A tűzmegelőzéshez a tűz hatását csökkentő, aktív és passzív intézkedéseknek széles tárháza áll rendelkezésre. A legnagyobb fenyegetést mégsem maga a tűz jelenti, sokkal inkább a füst. Függően a tűz természetétől, egy 10 000 m2-es területet akár percek alatt teljesen elboríthat a füst. És mindössze 5 levegővétel elég ahhoz, hogy elveszítsük eszméletünket.

Az Autent Solutions mindig az épület adottságait és a megrendelői igényeket felmérve készít tervet és ad ajánlatot a gravitációs elven vagy pedig gépészettel történő füstelvezetésre, úgy, hogy az a legjobb megoldást eredményezze.