Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

fiREG.hu Kft.

9444, Fertőszentmiklós, Petőfi u.44.

Küldetésünk, hogy a tűzvédelemben dolgozók számára papírmentes, minden korábbinál átláthatóbb, hatékonyabb, folyamatosan a jogszabályoknak megfelelő, korszerű rendszert, platformot működtessünk.

Tagozatok

Építészeti tűzvédelem, Beépített tűzjelző- oltórendszerek, Tűzvédelmi felszerelések, tűzoltó készülékek

Tevékenységi körök

Nyilvántartó szoftverek

Képviselő

Horváth Gábor

Mobil telefonszám

+36 20 982 5288

E-mail cím

info@fiREG.hu

Weboldal

http://fiREG.hu

" A rendszer célja a papírmentes tűzvédelmi nyilvántartás biztosítása, mindezt okos telefonos támogatással, ezáltal is gyorsabbá téve a korábbi folyamatok kontrollját, végrehajtását. A fiREG alapítása óta szorosan együttműködik a hazai tűzvédelmi szakma ismert és elismert szakembereivel. Segítségükkel a szoftver által készített üzemeltetési naplók a jogszabályi követelményeknek megfelelnek, mindeközben nem szükséges papíron követni, rögzíteni a folyamatokat, minden okos telefonba “költözik”.

A rendszer felhő alapú tárolás és a biztonsági mentések garantálják a maximális biztonságot. További előny, hogy a szoftvert nem kell telepíteni, bármikor elérhető a megfelelő jogosultsággal, valamint a fejlesztések során bekerülő új tűzvédelmi eszköz modulok az árban foglaltatnak. 

Elérhető modulok: Tűzoltó készülékek, tűzi vízforrások, tűzgátló berendezések, biztonsági világítások, hő- és füstelvezető rendszerek, vészkijáratok, beépített tűzjelző rendszerek, beépített oltórendszerek és ezek minden altípusai.


Megjelenések és hasznos információk: www.fiREG.hu/sajto


"