Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

OBO Bettermann Kereskedelmi Kft.

2347, Bugyi, Alsóráda 2.

Az OBO Bettermann villamos szerelési anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalatcsoport. A magyar leányvállalat 30 éve működik a Bugyi nagyközség melletti ipari parkban és jelenleg mintegy 1 300 alkalmazottat foglalkoztat.

Tagozatok

Építészeti tűzvédelem

Tevékenységi körök

Gyártói/forgalmazói oktatás beruházók, generál kivitelezők, szakági kivitelezők, szakági tervezők részére ( tűzjelző, hő-és füstelvezető, gázérzékelő, egyéb tűzvédelmi megoldások), Tűzálló kábelrendszerek elemeinek gyártása, Tűzálló kábelrendszerek elemeinek forgalmazása, Tűzvédelmi biztonsági jelzések, Villamos és gépészeti rendszerek lángterjedés-gátlását biztosító termékek gyártása, Villamos és gépészeti rendszerek lángterjedés-gátlását biztosító termékek forgalmazása, Villamos és gépészeti tűzgátló tömítőrendszerek gyártása, Villamos és gépészeti tűzgátló tömítőrendszerek forgalmazása

Képviselő

Kruppa Attila

Telefonszám

+36 29 349 000

E-mail cím

info@obo.hu

Weboldal

https://obo.hu

" Az OBO 30 000 terméke hét stratégiai termékcsoportba sorolható, mely a cégfilozófia egyik lényeges elemét, a rendszerben gondolkodást fejezi ki.

VBS – Összekötő- és rögzítőrendszerek

A villamos kivitelezés során használt kötődobozok, műanyag és fém rögzítőbilincsek, tartókapcsok, védőcsövek, valamint az ezek rögzítéséhez használt szegek, csavarok, dübelek és sínrendszerek tartoznak a termékcsoportba.

TBS – Túlfeszültség- és villámvédelmi rendszerek

Villámvédelmi, túlfeszültség-védelmi termékek, valamint a potenciálkiegyenlítő és földelő rendszerek kialakításához használt termékek, amelyek lehetővé teszik komplex villám- és túlfeszültség-védelmi rendszerek kialakítását, lakóépületektől speciális ipari létesítményekig.

KTS – Kábeltartó rendszerek

A fém kábeltálcák, kábellétrák és kábelhágcsók lehetőséget biztosítanak a kábelnyomvonal szakszerű kialakítására beltéren és kültéren egyaránt, a legmostohább környezeti feltételek mellett is.  

BSS – Tűzvédelmi rendszerek

Az aktív tűzvédelmi rendszerek elválaszthatatlan részét képező tűzálló kábeltartó-szerkezetek, a villamos vezetékrendszerek lángterjedés-gátlására használt tűzvédelmi bandázsok és kábelcsatornák, illetve az átvezetések lezárásánál használt tűzgátló tömítőrendszerek tartoznak a termékcsoportba.  

LFS – Vezetékcsatornák

A villanyszereléséhez használt, fémből vagy műanyagból készült fali, mennyezeti, vezeték- és parapetcsatornák, médiaoszlopok, amelyek az épületek belterében alkalmazott falon kívüli szerelési mód esetén lehetővé teszik a villamos vezetékrendszer esztétikai elvárásoknak megfelelő kialakítását.  

EGS – Beépíthető szerelvények

Energiaátviteli, kommunikációs és egyéb speciális csatlakozóaljzatok, kapcsolók, amelyek egyaránt használhatók süllyesztett, valamint falon kívüli szerelési módban, és amelyek az LFS és UFS termékcsoportokba tartozó termékek kiegészítői.

UFS – Padló alatti rendszerek

A padló különböző kialakítási módjai esetén – a szokásos esztrichfedéstől az üreges padlókon át az álpadlókig – a kábelrendszer padlóban történő elhelyezését lehetővé tevő padlócsatornák és csatlakozódobozok."