Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

St.Florian Zrt.

1143, Budapest, Hungária krt 65.

St. Florian Zrt. immár 26 éve a tűz- és munkavédelmi szakszolgáltatók élvonalában van, és nagy tapasztalattal rendelkezik különböző speciális feladatok megoldásában. Jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásunk a KOMPLEX tűz- és munkavédelmi tevékenység.

Tagozatok

Építészeti tűzvédelem, Tűzvédelmi felszerelések, tűzoltó készülékek

Tevékenységi körök

Munkavédelmi stratégia (szabályzat) elkészítése, Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv készítése, Tűzoltó készülék forgalmazása, Száraz felszálló vezeték , Tűzvédelmi szigetelések forgalmazása, Tűzoltó tömlő, Tűzgátló csappantyúkbeépítése, Tűzgátó, füstgátló nyílászárók, Tűzoltó készülék gyártása, Tűzcsap (fali, föld alatti, föld feletti) forgalmazása, Hő-és füstelvezető rendszer, Tűzoltó vízforrás szerelvények, kapcsok, sugárcsövek stb. forgalmazása, Tűzivíztározó medence, Tűzvédelmi nyomtatványok, Vízhozammmérés, statikus és kifolyási nyomás mérés, Földalatti, földfeletti tűzcsapok cseréje, javítása, Munkavédelmi oktatás, Tűzvédelmi szakértői tevékenység, Tűzoltó készülék tartó doboz, szekrény forgalmazása, Tűzgátló csappantyúk, Utánvilágító tábla, Tűzoltó vízforrás, tűzcsap és szerelvényei (fali, föld alatti, föld feletti), Tűzgátló tömítések karbantartása, beépítése, Kockázatértékelés készítése, Tűzvédelmi oktatás, Tűzcsapszekrények, szerelvényszekrények és tartozékaik forgalmazása, Menekülési irányfények , Tűzvédelmi szakfelszerelések (tűzcsapkulcsok gyűjtő, osztó, kapcsok stb.) forgalmazása, Tűzoltó készülék, Tűzvédelmi nyomtatványok, Tűzcsap (fali, föld alatti, föld feletti) beépítés, telepítés, Hő-és füstelvezető rendszer javítása, Munkavédelmi megbízotti feladatok ellátása, Biztonságtechnikai berendezések forgalmazása, Beépített tűzjelző berendezés, Tűzoltó tömlő forgalmazása, Tűzgátló, füsgátló nyílászárók , Tűzvédelmi biztonsági jelzések, Villamos berendezések szabványossági (tűzvédelmi) felülvizsgálata, Tűzgátó, füstgátló nyílászárók beépítése

Képviselő

Deák György

Telefonszám

+36 1273-0075

E-mail cím

iroda@stflorian.hu

" St. Florian Zrt. immár 26 éve a tűz- és munkavédelmi szakszolgáltatók élvonalában van, és nagy tapasztalattal rendelkezik különböző speciális feladatok megoldásában. Jelenleg legnépszerűbb szolgáltatásunk a KOMPLEX tűz- és munkavédelmi tevékenység, amelynek előnyét már számos cég felismerte, mivel sokkal kevesebb időráfordítással egy jelentősen magasabb minőségi szolgáltatást kapnak, amely nem utolsósorban költségkímélő megoldás is. A Tűz- és munkavédelem szorosan összetartoznak, melyeket csak együtt lehet hatékonyan és biztonságosan kezelni.

2. A tűz- és munkavédelmi eszközök előírt rendszeres karbantartását sokkal hatékonyabban lehet végezni közvetlen szakmai felügyelet mellett.

3. Az anyagok és eszközök legmegfelelőbb kiválasztását ki tudná jobban, mint egy tapasztalt szakember? Ehhez biztosítjuk a hátteret szaküzletünkben, ahol gondosan összeválogatott és átfogó termékkínálattal a már jól ismert népszerű márkák termékeivel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A tűzvédelem, munkavédelem és környezetvédelem nem egy árucikk, amit egy boltban meg lehet vásárolni. Mind folyamatos, kiemelt szakmai felügyeletet igénylő feladat.

A szabályzatok és utasítások pontos és testre szabott kidolgozása nagyon fontos a balesetek és anyagi károk megelőzése, valamint a felelősségi körök ésszerű leszabályozása érdekében.

Minden vezetőnek és munkavállalónak pontosan tudnia kell mikor és miért felelős, illetve mit, mikor és hogyan kell megtennie.

Fontos, hogy ezeket a feladatokat megfelelően képzett, de különböző szakterületeken már kellő tapasztalatot szerzett szakemberek végezzék"