Üdvözöljük a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség hivatalos honlapján!

Tűzoltó készülék karbantartó műhelyt fenntartó TSZVSZ tagok

A tűzoltó készülékek alap-, közép- és teljeskörű karbantartásának elvégzése elengedhetetlenül szüksége ahhoz, hogy a tűzoltó készülék megfelelő műszaki állapotban legyen és biztosan működjön akkor, ha egy tűzoltás során szükségünk lenne rá.

A TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetségnek 56 tűzoltó készülék karbantartó műhelyt fenntartó tagja van, így garantálható, hogy az ország teljes földrajzi területét lefedően biztosított az, hogy a tűzoltó készülékek kötelező karbantartási munkáit olyan szakműhellyel és szakemberekkel végeztethessék el az üzemben tartók, akik által garantált az, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, a vonatkozó jogszabályi és gyártói előírások szerint történjen meg a tűzoltó készülékek karbantartása.

A tűzoltó készülékek kötelező üzemben tartását jogszabályok írják elő. Azonban nagyon fontos az, hogy ne csak egy kötelezően tartott eszközként tekintsünk a tűzoltó készülékekre, hanem úgy, hogy ha tűz keletkezne a közvetlen környezetünkben, akkor annak kezdeti szakaszában biztonságosan megvédhetjük vele a saját, a környezetünkben levők életét és vagyonát.

A TSZVSZ karbantartó műhelyt fenntartó tagjai folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt, amelyek  során megismerik a legújabb típusú tűzoltó készülékeket, azok jellemzőit, tulajdonságait, oltási mechanizmusait,  karbantartási előírásait


A listát innen letöltheti



Partnereink

arany fokozatú partnerek

arany fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

ezüst fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

bronz fokozatú partnerek

További bejegyzések